Vacum tretman

Metoda je dubinske masaže vacumom kožnog i potkožnog tkiva, koja znatno pojačava mikrocirkulaciju i propusnost kapilara što omogućuje oksigenizaciju, dotok prirodnih hranjivih tvari i bolji metabolizam kože. Znatno se pojačava hidratacija izvanstaničnog prostora, čime se potiče pravilan rad fibroblasta tj. rast novih stanica.

Anastasia oblikovanje obrva

Isprobajte ritual Anastasie Soare, kraljice oblikovanja obrva sa Beverly Hillsa!

Upoznajte se sa tajnama mnogih holivudskih zvijezda i uđite u svijet pravilno oblikovanih obrva. Oblikovanje obrva je kozmetički tretman koji zahtjeva veliku preciznost, smisao za estetiku i mirnu ruku. Svaka i najmanja promjena njihovog oblika može bitno promijeniti izgled lica.

Bio laser

Tretman infracrvenim zrakama koje djeluju dubinski, ubrzavaju regeneraciju oštećenih stanica, pospješuju sazrijevanje i sraštavanje rana i ožiljaka te vrlo učinkovito isušuju herpes simplex i sprečavaju njegovo daljnje širenje.

Dermarolleri DTS

Diskneedle Therapy System (DTS) je nova generacija microneedling uređaja i jedan od najnaprednijih valjaka na svjetskom tržištu, koji se koristi za terapiju smanjivanja bora i regeneraciju kože lica. Za izvođenje tretmana koristimo valjak sa iglicama dijamantnog oblika. Takav oblik drastično smanjuje bol, odnosno nelagodu prilikom rolanja preko osjetljivih dijelova kože.

Guinot Hydradermie - hidratacija

Tretman koji vraća život dehidriranoj, sivoj i umornoj koži. Zastupljena su dva aparativna programa (hidratacija i limfna drenaža ili oksigenacija).Također je uklopljena i ručna masaža sa maskom .Tretman se preporučuje svima koji imaju dehidriranu kožu ili žele doći na njegu lica koja nije klasične prirode.

Oxycutan tretman kisikom

Mikronizirano fino raspršivanje odabranih kozmetičkih pripravaka na očišćenu kožu, pod određenim nadtlakom molekularnog kisika, nije samo metoda, već najbolji prirodan i učinkovit profesionalni kozmetički postupak.

Radio frekvencija lica

Tretman radiofrekvencije služi za remodeliranje i učvršćivanje svih djelova lica. Djeluje na principu kontrolirane akumulacije topline duboko u dermisu,do temperature od 40 – 42 C, što vrlo pozitivno utječe na lokalnu cirkulaciju, stanični metabolizam, povećanje tonusa i elastičnost tkiva, te na izgled i strukturu kože.

Dijamantna mikrodermoabrazija

Predstavlja jednostavan i brz put do zdravije, svježe i mlađe kože. Pomoću posebno odabranih dijamantnih nastavaka nježno uklanjamo zadebljani , odumrli sloj epidermisa (površinski sloj kože), pri čemu smanjujemo i čistimo pore, zaglađujemo neravnine i bore te smanjujemo hiperpigmentaciju.

  • brands
  • brands
  • brands
  • brands
  • brands