Radio frekvencija

Tretman RF valovima je revolucionarna, neinvazivna metoda uklanjanja celulita, smanjivanja obujma, preoblikovanja tijela, te zatezanja kože i kožnih nabora. RF zagrijava tkivo uz pomoć električnog polja koje nastaje između dvije elektrode.

Kavitacija

Zasnovana na naprednoj tehnologiji, ultrazvučna kavitacija predstavlja neinvazivnu, bezbolnu, sigurnu i brzu alternativu liposukciji i osigurava vidljivo poboljšanje tjelesnog izgleda. Tretman je prvenstveno namjenjen je smanjenju obujma i eliminiranju celulita.

Aromawickel

U profesionalnoj upotrebi jedna od najuspješnijih metoda povijanja za uklanjanje celulita i masnoća prirodnim putem, prilagođena svakom problemu i tipu kože. Poznato je da tijelo potroši 70-80% dnevno potrebnih kaorija da bi održalo svoju prirodnu termičku ravnotežu.

Glina i alge wrap

Potiče limfnu i krvnu cirkulaciju, potiče alkalnu atmosferu u organizmu i ispire toksine, jača stijenke krvnih žila. Vrsta anticelulitnih tretmana koja se bazira na umatanju tijela folijom, tzv. body wrapping, potiče protok krvi i limfe, učvršćuje kožu te na taj način dodatno oblikuje tijelo.

Body former

Body former je elektroterapijski tretman koji putem niskofrekventnih struja djeluje na razgradnju masnog tkiva i celulita, mišićima vraća tonus i čvrstoću, potiče perifernu mikrocirkulaciju i otklanja narančinu koru. Mišićne kontrakcije potiču se putem elektroda koje se postavljaju na ciljane (problematične) dijelove tijela s nakupinama masnog tkiva i celulita.

Vacum tretman

Tretman izvrstan za tretiranje svih faza celulita, poboljšanje mikrocirkulacije i jačanje vezivnog tkiva. Slabiji protok krvi i limfe je najveći uzrok promjena u koži i potkožju. Posljedica toga je nakupljanje otpadnih tvari i metabolita. Zbog bujanja vezivnog tkiva izgled kože je svakoga dana sve lošiji, te su vidljive udubine i izbočine koje daju izgled narančine kore, a nazivamo ih celulitom.

Limfna drenaža - presoterapija

Limfna drenaža je neizostavni tretman svakog programa mršavljenja i uklanjanja celulita, odnosno terapija kojom se metodom upuhivanja zraka u limfne hlačice koje klijent ima na sebi stvara pritisak na točno određene dijelove tijela, čime se mehanički potiskuje nataložena međustanična tekućina.

  • brands
  • brands
  • brands
  • brands
  • brands