Kavitacija

Zasnovana na naprednoj tehnologiji, ultrazvučna kavitacija predstavlja neinvazivnu, bezbolnu, sigurnu i brzu alternativu liposukciji i osigurava vidljivo poboljšanje tjelesnog izgleda. Tretman je prvenstveno namjenjen je smanjenju obujma i eliminiranju celulita.

Potiče ubrzanu razgradnju masnih stanica i njihovo eliminiranje iz organizma. Nakon kavitacije obavezno se radi i tretman limfne drenaže kako bi ubrzali proces izlučivanja otopljenih masnoća iz tijela.

Optimalno je napraviti 5 – 8 tretmana, koji traju oko sat i pol, a ponavljaju se u razmacima od minimalno 7, pa do 14 dana.

Princip rada ultrazvučne kavitacije:
Napredna tehnologija kavitacije omogućava koncentraciju ultrazvučnih valova na točno određenoj dubini u tkivu i omogućava selektivno razbijanje masnih stanica. Površina kože, žile, živci i mišići ostaju netaknuti. Vibracija ultrazvuka na točno određenoj dubini ispod površine kože razbija masne stanice, te oslobađa masne kiseline koje su u njima nataložene. Masnoća iz razbijenih masnih stanica u obliku triglicerida izljeva se u međustaničnu tekućinu, gdje se pod utjecajem enzima razgrađuje u glicerol i jednostavne masne kiseline. Glicerol, koji je topiv u vodi, prodire u cirkulaciju i koristi se za energiju, a netopive jednostavne masne kiseline razgrađuju se u jetri zajedno sa ostalim masnoćama unesenim hranom.

Tretmane radimo aparatom Ultrashape proizvođača Iskra medical, koji posjeduje medicinske certifikate za siguran rad

  • brands
  • brands
  • brands
  • brands
  • brands