Radio frekvencija

Tretman RF valovima je revolucionarna, neinvazivna metoda uklanjanja celulita, smanjivanja obujma, preoblikovanja tijela, te zatezanja kože i kožnih nabora. RF zagrijava tkivo uz pomoć električnog polja koje nastaje između dvije elektrode.

Napon među elektrodama brzo prelazi iz pozitivnog u negativan te naizmjenično privlači i odbija elektrone i nabijene ione. Prirodni otpor tkiva na to gibanje dovodi do zagrijavanja kože, što za posljedicu ima vazodilataciju, poboljšanje metabolizma, povećani mišićni tonus i elastičnost tkiva te aktivaciju fibroblasta i stvaranje novog kolagena. Da bi se postigao što bolji učinag potrebno je doseći radnu temperaturu od 40-42 stupnja. Rezultat je vidljivo poboljšanje stanja kože, smanjenje celulita i lokaliziranih masnih naslaga. Koža se nakon tretmana dodatno zateže jos mjesec dana.

Izvanredni rezultati postižu se kod masnog tkiva i celulita na trbuhu, bokovima, bedrima te oko koljena, jer je na tim djelovima tijela dosta nakupljene tekućine koja dobro provodi RF valove.

RF tijela:
poboljšava cirkulaciju i stimulira limfu
omekšava i uklanja tkivo zahvaćeno celulitom
povećava fleksibilnost
podiže i učvršćuje kožu
aktivira međustanični metabolizam

Aparat Radioderm Iskra Medical osigurava ugodnu i bezbolnu terapiju koja ne zahtijeva oporavak, te se nakon nje korisnik može vratiti svojim svakodnevnim obavezama.

Preporučeni broj terapija je 6-12, dva puta tjedno.

Kod osoba s vrlo lošim tonusom kože i muskulature, te uznapredovalim stupnjem celulita RF tretmani kombiniraju se sa vacum tretmanom, body formerom, wrapovima i presoterapijom, koji nadopunjuju učinke ove revolucionarne metode.

  • brands
  • brands
  • brands
  • brands
  • brands